fredag, augusti 14, 2009









Jag har försökt ta lite bilder idag, fast jag måste fråga proffset (Erik alltså=) hela tiden om hur jag ska ställa in för att fota en viss sak. Ibland går det ganska bra utan hjälp men oftast inte!
Det har varit så himla konstigt väder idag, ibland sol och jättevarmt men samtidigt jättekallt i skuggan och sen sol och regn samtidigt och inte så kallt. Jag har suttit i hamocken på altanen och stickat färdigt ett par vantar. Annars har vi haft det rätt chill idag. Jo vi var förbi i Sautos och hämtade några fönster och en altandörr till huset. Tvåglasfönster men det duger ju! De var ju gratis =)
Igår var Bruno och Erik i Torneträsk med Roger och Jack och tränade på att ställa fåglar. Bruno är väl inte direkt gammal i gamet men Roger tyckte ändå att han var duktig så det kanske blir jobb för honom ändå tillslut! Och hade syster sagt till tidigare att de har en inoff utställning på söndag så hade vi kanske kunnat vara med! Hade vart kul och se hur det hade gått. Han har kanske inte så många att tävla emot men det är ju bara bättre =)
Imorgon är det lördag igen, tiden går sjukt fort när man är ledig=)
Trevlig helg!

Inga kommentarer: