måndag, augusti 24, 2009







Resan till Vuosko gick jättebra! Över förväntan faktiskt. Vi tog båten över Träsket vilket tog ca 20 minuter, den var typ överfull med grejer, men tydligen har det gått med betydligt mycket mer grejer och mer folk! Sen packade vi alla grejerna på fyrhjulingen och släpet. Så tänkte vi att åker med så långt det går, och det gick rätt långt! Vi kunde åka mer än halva vägen, förbi gärdet. Vi satt högst upp på packningen på några höbalar. Det var lite vanskligt att hålla i sig ibland när det lutade men det gick hur bra som helst! Sen tog det bara ca 1 timme att gå resten av biten när vi inte kunde åka på längre.



Sen när vi kommer in i stugan så märker vi att nåt är fel. Det står en blå och en orange stol vid köksbordet istället för en träfärgad som stor där sist vi var här! Någon har alltså gått in och tagit en stol och ersatt den med två andra! Man kan ju åtminstone säga till om man ska göra nåt sånt! Men tydligen inte...



Jag har målat plåten under kaminen med vit hammarlack så det ser lite fräschare ut. Ska ta tag i att måla bordet imorgon. Det blir också vitt. Kanske jag målar stolarna också, men de kanske inte står kvar sen så jag vet inte om det är värt!



Nu ska vi på kräftskiva! =)

Inga kommentarer: