tisdag, oktober 13, 2009

I helgen har vi vart på en liten "roadtripp"! Vi åkte ner till Gällivare efter Albins 6 års kalas. Jessica och Micke har nyss flyttat in i sitt nya hus så vi ville ju såklart kolla på det. Det var hur stort och hur fint som helst! Allt är tipp-topp renoverat, köket och allt! Ja inte tvättstugan då...Väldigt fint i alla fall, man är ju hyffsat avis=) Ja men vi for dit på fredag kväll och mös med de på kvällen där och så fick vi ligga över i ett av alla rum=) På lördag morgon for vi iväg med skotern på släpet och Jessica och Micke tog lastbilen med en traktor påflaket! Vi skulle mot samma destination i slutänden- Haparanda och IKEA! Men innan det skulle vi göra en bytesaffär med skotern och de skulle till Luleå och lämna traktorn. Men det slutade med att vi aldrig träffades på IKEA ändå. Vi var påväg mot utgången när de just kommit in, och de hade lite större hus att köpa grejer till så det tog längre tid för dem. Så vi beslutade oss för att åka hemåt istället för att vänta på dem. Vi körde upp efter finska gränsen, över Pajala osv. Erik hade ju aldrig vart där så det var lite kul. Det var skönt att vara hemma på lördag kväll, jag hade hemuppgift att göra och jag gillar inte att stressa.
Den här veckan har vi börjat med budget räkning. Det är så himla tjorvigt en del saker. Man måste verkligen sätta sig in för att förstå. Men man kämpar på!
På lördag ska jag provjobba på Safari. Det blir ju intressant. Just nu känns det svårt att fokusera på något annat än detta, men det går nog bra ändå. Jag kommer säkert ha hjärnsläpp de första timmarna innan jag kommer ihåg hur det var man gjorde, men sen går det nog av bara farten! Och på lördagar är det ju mycket folk dessutom. Nä det blir nog kul=)
Nu börjar "lektionen". Sitter på skolan (Malmfältens Folkhögskola) nämligen. Lunchen är slut...

Inga kommentarer: