torsdag, juni 09, 2011

God morgon!

Tänk att det blev sommar helt plötsligt! Igår var det +24 ! Så himla härligt! Och idag blir det säkert ännu varmare för det blåser inget alls nästan. Myggen har vaknat också! Men de är som tur är inte så många ännu.

Nu sitter jag på bron i solen och väntar på Evelina. Vi ska till stan och göra lite ärenden, bl a köpa bältesmaterial! Ska bli skitkul att göra bälten! Det går snabbt och lätt.

Igår tjärade vi kälkarna och trappan och altanen, det blev skitbra. Men snart vågar jag knappt gå utanför dörren för det är råttor exakt överallt! Vi satt på bron igår och precis bredvid kom en råtta och börja äta gräs! Man såg tydligt en gång som den hade trampat upp så vi spände upp en fälla, gick iväg och målade i typ 10 min och när vi kom tillbaka satt han i fällan. Går man in i förrådet så hör man bara hur det prasslar i hyllorna! Måste köpa gift! Nu ser jag en råtta under bron här...USCH!

Ha en underbar dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gift funkar bra verkar det som. Nackdelen är ju att dom kan dö inne o ev börja lukta. Men gräv ner små hinkar ute där du ser att dom springer. Vatten i dom så sorken inte bottnar. Vi har fångat många så! Tror dom springer i varandras spår så har en gått i så kommer fler. En del lägger en bräda fram till hinken oxå så dom följer den om dom kommer fram till den.

// Fredde