onsdag, december 23, 2009

Äntligen! Har suttit på tåget i två timmar ungefär. Vårat plan från Kiruna var försenat 2 timmar så vi missade vårat tåg från Stockholm! Vi hade med oss datorn och satt på flygplatsen i Kiruna redan och kollade om det fanns lediga platser på nåt annat tåg eller buss. Men vi hittade inget, det klart alla ska resa nu när det är jul. Så Eriks pappa skulle hämta oss med bil. Men vi ringde även Marina ( Eriks brors tjej) och bad henne kolla lite på nätet om det fanns nåt tåg. För det kändes inte bra att Svennebanan skulle behöva köra ända upp till Stockholm bara för att hämta oss! Det är hyffsat långt! Men som tur var ringde Marina upp! Hon hade bokat ett tåg som gick kl 19:00. När vi kom till tågstationen i Stockholm försökte vi komma med på ett tåg som gick 17:30, men det gick inte. De sa även att det inte på något sätt gick att ta sig söder ut idag, alla tåg och bussar är fulla! Vilken himla tur att Marina bokade tåget!=)
Nu är vi i Linköping och har väl kanske 1 ½ timme kvar till Alvesta där någon ska hämta upp oss och ta oss sista biten till Värnamo med bil, en resa på typ 45 min. Så det är ett tag kvar innan vi kommer i säng!
Vi har kollat Rounders på datorn och har två till filmer osedda, inte för att vi kommer att hinna se dem nu, batteriet börjar dessutom ta slut och eluttaget i våran kupé funkar inte!
Till restaurangvagnen och köpa nåt att dricka, är sjukt törstig!!

Inga kommentarer: