lördag, maj 28, 2011

Luleå!

Vi åkte till Luleå igår vid 15. Stannade till i Gällivare och käkade thai med Jessica och Micke. Var väl framme här just efter halv nio. De har byggt en jättefin timmerstuga här med värsta fina altanen mot vattnet med inbyggd badtunna och allt! Bastu finns så klart också! Vi kollade Wallander och snaskade lite chirre innan vi la oss.

Idag har det varit rätt så dåligt väder, det har inte spöregnat men duggat nästan hela tiden. Vi har varit på stan en sväng och det var asmycket folk! Jag hittade en klänning, ett linne, och en first aid låda som jag ska ta till Vuosko. Vi åt lunch på stan, närmare bestämt på Max och nu är jag så mätt så jag håller på att spricka! Usch, va äckligt, det är ju inte ens gott ju! Och vi som ska grilla ikväll!

Imorgon ska vi åka hem och förbi Happis på vägen. Det finns ju en massa andra affärer än IKEA där, bl a Fjällräven Outlet. (Erik tyckte väl inte att vi behövde gå på IKEA igen, vi var ju nyss på en) Vi hämtar upp syster i Töre också, hon åkte dit med buss idag för att hälsa på bröderna.

Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer: