fredag, juni 12, 2009







Idag har vi akt runt sa gott som hela on med moppe. Det tog typ hela dan. On ar ungefar lika stor som gottland. Vi var och kollade pa en krokodilfarm, kollade pa Seven Wells som ar nastan exakt likadant som i Ulladalen i Are, dvs stengropar eller vad man ska saga, det ar som en stor klippa med gropar i. Det ar som sma badkar och pooler med vatten som porlar hela tiden. Vi gick pa en liten vandring i regnskogen dar, och nar vi kom tillbaka var jag helt slut i benen!De bara darrade! Forst gatt upp 367 trappsteg till stengroparna och sen en bit till upp i regnskogen och ner igen. I stengroparna var det ju kallt bergsvatten sa det var hur skont som helst att svalka sig, nastan lite for kallt! Som i sautosbacken typ=)Nar vi sen fortsatte kora sa korde vi forbi en skylt dar det stod "wildlife crossing", jag tankte att det ar val ett och annat kreatur som gar over har eller sa. Men plotsligt sa tvarnitar bilen framfor, da ar det en hel flock med apor som hoppar over vagen! Vi stannar ju sa klart och jag kunde komma typ 2 meter ifran utan att de blev radda. En hade en unge som var lika liten som en kattunge typ, svinsot!=) Sen akte vi till en orange strand, den pa bilden, och letade efter en svart strand men den hittade vi aldrig. Det var tva mil att kora upp pa ons storsta berg, den forsta bilden, darifran sag man anda bort till vart vi bodde. Pavag hem var det ett gang grisar som sprang over vagen, eller grisar men vildsvin!
Nar vi kom tillbaka hann vi med ett kvallsdopp innan solnedgangen, det ar alltid pa eftermiddagarna det ar mycket folk pa stranden.
Jag har hittat en favorit restaurang som vi alltid ater pa, iofs har vi bara atit pa ett annat stalle och det var ett skitstalle, men den har restaurangen ar hur bra som helst, thaimat! Dar at vi gott aven idag!
Imorgon blir det en lugn dag pa stranden...




2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vad häftigt åka runt med moppe. Så vill vi se lite foton på er själva också. Vi har hela 10 grader varmt,myggfritt iallafall! Ha de så bra. Kram/mamma

Sofia V sa...

Vilket äventyr, låter hur härligt som helst i Malaysia! Har ni förresten sett några äckeldjur än som ormar eller stora spindlar? Det är nog det jag fruktar mest när jag åker till varmare länder.. :D Ha det bra! Kram! /Sofia