tisdag, juni 09, 2009

Malaysia!

Yes! Antligen vita rena strander, turkost vatten och SOL=) Det tog oss tre dagar att resa hit men det var det vart! Vi har hunnit ligga pa stranden nagra timmar och bli roda, atit thaimat och gatt i nagra affarer. nu tycker man att allt ar svindyrt bara for att allt var sa sjukt billigt i Indien. Taxi och vatten ar val fortfarande billigt och allt ar ju anda billigt om man jamfor med Sverige! Men nu far vi bo i ett ruckel och inte pa lyxhotel som i Indien, men lika glad ar vi for det for har ar det sol!

Vi planerade ju varan resa efter vad vi laste i Lonley Planet boken och pa olika forum pa natet om folk som varit i Indien den har tiden. Det skulle inte regna mer an nagra timmar per dag och vissa stallen skulle vara mycket finare och pa vissa stallen skulle det inte regna alls. Det lat ju ratt okej tyckte vi...Nar vi kom dit sa akte vi ju till Goa efter en natt i Bombay och vi borjade fraga invanarna hur det ar dar under monsunen osv...Det regnar i hela landet konstant i tre manader sa alla vi pratade med...Jaha efter typ tva dar i Goa borjade det regna, och det slutade typ aldrig,( enl vad det stod i boken kunde vi vara i Goa 2 v innan regn) darfor valde vi mellan att aka till Malaysia eller hem till Sverige. Hem hade ju vart helt sjukt skont efter det jag upplevde i Bombay men det skulle ju anda kannas lite konstigt att aka hem efter en vecka som eg skulle vara en manad, sa vi beslot oss for den har resan ist. Sa nu ska vi ta det lugnt, sola bada, utforska on men moped kanske, kanske aka till Thailand som man kan aka med bat till
harifran...

Har lite henlangtan ibland...Det ar faktiskt ratt jobbigt nar det ar kokhett hela tiden och man svettas som ett djur! Fast har ar det mycket skonare temperatur an i Indien, har ar det +28 i Indien lag det konstans pa +33-34.

God natt, imorgon ar det en ny dag i solen=)

2 kommentarer:

Anna sa...

Vill ju se bilder!! :P

Ida-Maria sa...

Hej på er...)

jag och Ida-Louise sitter här i Vuosku och läser om er resa...vi fortsättera att läsa och återkommer...)
Kram till er från oss! Ida och Ida