fredag, juni 26, 2009

Vi hade precis hoppat pa bussen och stod i en korsning och vantade pa gront nar en bogseringsbi staller sig i filen bredvid. Pa flaket har den en hyffsat kraschad bil, hela huven ar en stor buckla, taket ovanfor forarsatet ar buckligt och i baksatet sitter tva sma tanter!! Haha, sant kan val omojligt handa i Sverige? Brukar folk fa sitta kvar i bilen nar den bergas? Brukar inte folk forsoka ta sig ur bilden nar man krockat? haha...
Bussresan skulle ta 5 timmar trots att det bara ar 20 mil fran Cameron Highlands till Kuala Lumpur. Vagen ar val javligt kurvig tankte vi for det var den ju nar vi akte upp dit, dock fran andra hallet. Vagen var kurvig den forsta milen, som tog 1 timme, men sen var det rak och fin motorvag. Bussen hade dock en maxhastighet pa typ 50km/h darav de 5 timmarna! Nar vi kom hit hittade vi ett hotell nastan direkt, gratis internet och allt=) Fast vi far sova i vaningsang, men det ar ju inga problem, ar det billigt sa ar det!
Vi tankte att vi bara skulle ta det lugnt idag och kolla affarer nan annan dag men direkt efter att vi fatt i oss mat gick vi och kollade i de kopcentran som ar narmast. Och det ar inga sma byggnader heller. Och nasan bara markes affarer som Gucci, Luie Voutton, Prada och sen mer vanliga som Adidas, Nike, Billabong, Quicksilver...Man har ont i bade benen och ryggen. Imorgon ska vi forsoka hitta till IKEA! Jag ar nyfiken pa hur det ar, om det ar exakt samma sortiment som pa de svenska varuhusen...? Ska bli intressant.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!Spännande med alla affärer.,hoppas ni hittar nåt kul. Vi ses snart. kram mamma Brido.