söndag, juni 28, 2009

Idag har vi shoppat los i Chinatown. Erik har tex kopt 11 spel till sitt wii! =) Jattemycket folk och all forsaljarna som skriker pa en och vill att man ska kopa tan av dem. Vi lyckdes pruta ner en handvaska fran 180 rm till 50rm. Jag betalade alltsa 118 sek istallet for 427 sek! Ganska bra prutning va?=)

Idag har det bara varat +32 och ingen sol men man har ju svettats som en gris anda!
Innan vi for till Chinatown akte vi till en park vid en sjo. Darifran sag man bade Petronas Towers och KL Tower. Det var fisketavling som aslutades just nar vi kom dit. Hyffsat stora fiskar fastan sjon var ratt liten. Vinnaren fick 25000 sek. Sen var det nan slags bilutstallning eller tavling av nat slag. Stylade bilar till 1000, endel var faktiskt jattefina. En bil hade nalle puh lackats! En hade 9st 12" basar i skuffen och x antal diskanter och inredd i tigerfluffigt tyg=)

Imorgon borjar resan hem...Vi flyger till Mumbai imorrn kvall, sover dar en natt och flyger pa dan till Stockholm via London. Landar i Stockholm pa natten och sover en natt dar. Pa onsdag morgon flyger vi till Kiruna! Sa det tar oss tre dar att ta oss hem...Men snart ar vi hemma! Nasta gang jag skriver ar vi i Sverige!

Inga kommentarer: