tisdag, juni 23, 2009

Nu har vi tagit oss till Cameron Highlands. Nastan sa att man har frysit lite=) Det ar val +21 i skuggan pa dan sa det ar ju lite svalare pa kvallarna, som hemma=) Vi har gatt i djungeln och sen genom lite plantage och uppe bland bergen var det var ett teplantage, enormt sadant! Vi liftade den sista biten upp som tur var, for det var jattejobbigt! Man har ju inte rort en muskel sen man lamnade Sverige typ! Vi drack te, fastan det kandes lite konstigt att dricka varmt nar man svettades, och at scones och tittade pa utsikten! Fantastiskt! Malaysia har varit en Engelsk koloni varav det ar lite brittiska inslag i husen och maten har uppe. Engelsmannen var namligen de forsta som bosatte sig har uppe.
Sen nar vi skulle tillbaka sa insag vi att det skulle bli en valdigt lang promenad eftersom vi inte tankte ga samma vag genom djungeln tillbaka. Det skulle nog bli en sen kvall.. Men som tur var fick vi lift med den forsta bilen som korde forbi anda in till stan vi bor i. Det var tur det...
Vi har sett den forsta ormen! Den var typ 10 cm lang och dod, men det var nog lika bra det! =) Annars finns det faktiskt inte sa mycket djur har, alltsa vi har ju mer mygg,flugor,bin,humlor,getingar,bromsar,knott hemma an vad det flyger runt har!
Nu ska vi bara lamna in lite tvatt och sen ga ut pa stan och hitta nanstans att ata!
Forresten sa bor vi pa ett jattefint hotell med Engelskt stuk med jattefin tradgard!

Inga kommentarer: