lördag, maj 01, 2010

Igår kväll när jag var ute med hunden ganska sent kändes det som på hösten när första snön kommit! Vita gräsmattor igen och snö i träden. Och det bara fortsätter snöa.
Det blev ingen majbrasa för oss igår, så himla trist när det snöar! Så vi var hemma och lagade god mat och kollade film, syrran var också här. Avatar kollade vi. Den var faktiskt rätt bra, fastän jag inte gillar fantasy typ. Men den var skitbra gjord.
Nu när det är sånt här väder kan man ju passa på att baka bröd tex=) Erik sover fortfarande! Tänkte att han kunde hjälpa till att knåda ihop degen=)

Våran bil har ju haft ett konstigt ljud ett tag, pipande ljud typ. Vi lämnade in den på Meconomen för ett bra tag sen för felsökning och de sa att det är generatorn som är paj! 500 spänn kostade det! Vi beställde en ny och Erik bytte den igår. Och ljudet är fortfarande kvar! >:( Så nu vet jag inte...

Jaja, ha en bra dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm...hade generatorn varit paj så hade strömmen tagit slut rätt snart. Kändes konstigt det där... Åk o hör med gubben på Statoil norra...har hört bra om honom.

Fredde